maanantai 2. heinäkuuta 2012

Viikonlopun kirppislöytöjä


Viikonloppu kului mukavasti mm. kirpputoreilla löytöjä tehden.
Yläkuvan peltinen suklaarasia oli euron löytö.
Saan sinne piiloon pikkutavaroita.
 

Löysin myös ihanan sydän-pöytäliinan
ja Arabia lastenlautasen 1960-luvulta.
 

Mukaan lähti myös pellavainen pöytäliina.
 

Aarrearkkua en vielä omistanutkaan.
Nyt minulla on sekin.
Pitäisi keksiä sopiva aarre sen sisälle :)

13 kommenttia:

  1. Tuo ehjä lasten lautanen on kyllä varsinainen löytö !

    VastaaPoista
  2. Niin.. Arabian lastenastioita löytää todella harvoin. Hyväksyn vain ehjät, rikkinäisiä kyllä näkee.

    VastaaPoista
  3. Upeita löytöjä! Minulla on heikkous peltipurkkeihin ja rasioihin(kin). Varmaan olisin langennut samanlaisiin houkutuksiin.

    VastaaPoista
  4. Voi mitä löytöjä! Lautanen ja liina ovat ihania ja tuo peltirasia olisi takuuvarmasti lähtenyt mun mukaani. Mulla alkoi nyt loma ja olen kiertänyt jo aika monta kirppistä ;) En ihan kauheesti tuhlaa - ja aina jotain "outoja" ostoksia, kuten vanhoja kankaita... niinkuin nyt ei olis muutenkin kaapit täynnä. Tänään lähdin pikaisesti vaan Mollie Makes-lehteä ostamaan Duon S-Marketista ja ajattelin käydä pikaisesti UFF:issa. Hyllyllä nökötti kaksi Terhi Michelssonin pupu-mukia... 3e/kpl. Arvaas olinko iloinen :) Kun googlasin tekijän nimeä, löysin sun sivuilta myös muutaman samaisen mukin :) - Minä nyt sitten mielessäni haaveilen, kuin istun takapihalla jotain hyvää teetä hörppien - jopa joku ohut kasviskeittokin mahtuis tuohon mukiin.

    VastaaPoista
  5. Eliisa..
    Voi kuinka ihanaa, että löysit Terhi Michelssonin pupu-mukeja. Niiden arvo on reilusti yli 20e/kpl. Noista mukeista kun juo niin ilo hiipii huulille!

    Ja voi kuinka kiva, että olit löytänyt myös toisen blogini. Toivottavasti osasin auttaa. Lämpimästi tervetuloa myös sen lukijaksi.

    VastaaPoista
  6. Vastaan tänne vielä, että kiitos aurinkovoidevinkistä, käyn katsomassa ensin lähiapteekin, sitten kaupungille. (mun nämä juniorit ovat ihan järkyn vaaleaihoisia ja atoopikkoja, ei kait ne sais auringossa olla ollenkaan ;)

    Sulla olikin paljon muita hauskoja "testejä". Nuo kestopuhdistulaputkin kuulosti hyvältä. Toki itsekin vois kaivella kangaskaappejaan, ja surauttaa vähän lappuja itselleen :)

    VastaaPoista
  7. Olen tänään kikkaillut profiili-kuvalla.. Huvittavaa touhua. Tuntuu ettei mikään kelpaa (varsinkaan oma naama). Mutta päädyin nyt kuitenkin vanhaan tupakkakortti keräilykuvaan.

    VastaaPoista
  8. Eliisa..

    Ehdottomasti korkea suojakerroin aurinkovoiteeseen junioreille ja aurinkoon. Muista sipaista itsellesi myös :)

    Näppärä ompelee lappunsa itse. Huomenna laitan blogiarvonnan Kosmetiikkatestiin. Laput voi saada ihan ompelemattakin, jos onni potkaisee.

    VastaaPoista
  9. Laita aarrearkkuun koruja. Olisi sitten ihka aito aarrearkku. :)

    Nuo pöytäliinat voisin ottaa omaankin kaappiini ja peltirasiaan olisi kiva laittaa kortteja. Etsin juuri vastaavaa kirpparilta, mutta en löytänyt :( Tai löysin yhden - oli niin lommoinen, ettei kansi mennyt kunnolla kiinni. En huolinut matkaani.

    VastaaPoista
  10. Hienoja löytöjä. Tampereella onkin hyviä kirppareita, joskus minäkin päässyt siellä käymaään :)

    VastaaPoista
  11. Hienoja löytöjä. Tuollaisesta lautasesta olen muuten lapsena syönyt. Harmi kun kaikki lapsuuden tavarat ovat kadonneet.
    Aarrearkku on mainio korulipas.

    VastaaPoista
  12. Kiitos vinkistä. Korut aarrearkkuun.. tietysti :).

    VastaaPoista